mrs secretary

Jumaat, 2 Mac 2012

dari lensa... tinggi-tinggi Gunung Kinabalu

Assalamualaikum...

walaweh... rasa nak makan je kabus tu, macam gula-gula kapas pulak!

gambar dirakam di satu kawasan hentian semasa dalam perjalanan dari Kundasang ke Kota Kinabalu... memang ramai pengunjung berhenti di sini kerana boleh nampak gunung dengan lebih jelas... yang paling syoknya, kat kawasan ni anginnya sangat kuat... memang sejuk gila! 

10 ulasan:

  1. harapan mengunung.

    ada nyanyi lagu gunung kinabalu tak

    BalasPadam
  2. subhana allah...cantik sangat2..

    BalasPadam
  3. indahnya alam ciptaan Dia.. indah lagi si baju biru itu. kekekeke

    BalasPadam
  4. Poto yang indah, manis dan luar biasa.salam perkenalan dari penyuluh perikanan, monggo kunjungi + folow di
    http://penyuluhpi.blogspot.com/
    terima kasih

    BalasPadam
  5. salam kenalan kak..

    cantikk betul tmpat tu...teruja..bila agaknya akan smpai sana hehe

    BalasPadam
  6. selamat siang sahabat,
    sedikit berbagi inspirasi siang ya..

    "ketika waktu pagi tiba, jangan menunggu sampai sore. Hiduplah dalam batasan hari ini.
    kerahkan seluruh semangat yang ada untuk menjadi yang lebih baik dari hari kemarin.
    dan Don't forget sobat! bahwa esok belum pasti memnghampiri kita"

    Salam semangat ..^^

    ditunggu kunjungannya ya di http://www.nolimitadventure.com/

    BalasPadam
  7. subhanallah.

    bestnya. sama level dengan awan @_@

    BalasPadam
  8. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam