mrs secretary

Ahad, 17 April 2011

Gathering Blogger di Alamanda!

Assalamualaikum...

koleksi gambar-gambar semasa Gathering Blogger di Alamanda...

Ben Ashaari a.k.a our SIFU

agihkan tiket wayang...

Bro Framestone yang sangat peramah!

sesi ice breaking...

sesi bergambar...

sesi bergambar lagi...

posing sebelum tengok movie...

sebelum tengok movie Source Code...

gambar lagi sebelum tengok movie...

blogger wanita...

blogger lelaki...

sesi bergambar sebelum balik...

lagi sekali...

gambar yang paling Mas suka... comel kan? hehehehehe
kredit to Bro Framestone

14 ulasan:

  1. kecikdayah;

    heheeheehee..jgnlah jeles!
    next time awak boleh join jugak..

    BalasPadam
  2. oooo...gathering yang ni...ada baca abg ben tulis...tapi malu arrr nak pegi...baru sangat lagi....
    salam perkenalan...dekat je sepang ngan putrajaya kan...he..he...

    BalasPadam
  3. best ar gathering ni hehhe..kita nk join jauh plak coz kita dok kelate..hehe

    BalasPadam
  4. puteri rimba..
    alah Mas pun baru gak, baru 3 bulan berblog!

    BalasPadam
  5. syuxer;
    sangat best!
    alalalala..jauh sgt, takleh nk buat apa2 lah

    BalasPadam
  6. lain kali ada gath,nak gak ikut..ehheee

    BalasPadam
  7. woofer storm;
    jomlah join...mmg best!
    abg ben sangat sporting..

    BalasPadam
  8. Bestnya dapat jumpa abg Ben Ashaari. Huhu. Tira pula entah bilalah dapat jumpa dorang. Blogger picisan macam Tira ni rasa kecil je pangkat. Haha.

    P/s: Blog ni terpaksa dibuka guna Firefox. Kalau buka guna Chrome ada masalah Malware.

    BalasPadam
  9. miss tira;
    alah Mas pun blogger picisan gak!
    tak glamer mana pun...tapi saja je join sbb nak jumpa abg ben!

    BalasPadam
  10. owh...best nye...buat gathering untuk blogger....

    BalasPadam
  11. Salam mesra dari CikMisi. baru sempat nak membls kunjungan. Jemput ke blog CikMisi slalu ye…

    BalasPadam
  12. hahahahaha!!...

    cmane baru jumpe post nih.. =.=

    BalasPadam
  13. alongusop;

    dah lama dah upload!
    along je baru masuk blog akak..hehehe

    BalasPadam